Radio Galaksija

Od prvih minuta na Novom Radio Beogradu 2008. godine do danas Radio Galaksija je ostvarila mnoga prijateljstva i danas sarađuje sa mnogim institucijama, formalnim i neformalnim organizacijama, pojedincima i grupama u regionu. 

Ta prijateljstva nisu, kako se inače u našem društvu smatra, sponzorstva ili finansijska partnerstva, već kontakti i saradnja u u najširem mogućem smislu. Sa svim prijateljima Radio Galaksije delimo neke iste ili slične vrednosti, ljubavi i misije, mnogi naši gosti u emisijama ili autori na blogu stoje iza (ili su deo) dole navedenih institucija, organizacija ili projekata, a sa nekim od institucija imamo i zvaničnu podršku. Samo neki od tog mnoštva prijatelja su navedeni ispod, a ako smo vas kojim slučajem propustili, nemojte nam zameriti. Javite nam se i rado ćemo vas uvrstiti u ovu galaksiju. 🙂 

RadioAparat je internet radio na kom se Radio Galaksija premijerno emituje od 2018. godine, trenutno u terminu utorkom od 22h. 

https://radioaparat.rs

Laboratorija Odeljenja za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

https://lep.rs

Laboratorija Odeljenja za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

https://lira.f.bg.ac.rs/

Podcast o psihološkoj nauci, o tome kako se praktikuje, kako se naučno istražuje psihički život i šta sve psihološka nauka (ne) zna.

https://www.youtube.com/@Psiholoskinje/